Curry wołowina a la Tim
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Curry wołowina a la Tim może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 371 kalorii, 32G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać curry, dusić wołowinę, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Curry Beef, Curry wołowe z kluskami, oraz Gulasz Wołowy Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Umieścić mięso w gorącym oleju i smażyć, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Posypać curry, sól, i zmielony czarny pieprz na mięso i dobrze wymieszać.
W małej misce wymieszać koncentrat pomidorowy i wodę, a następnie wymieszać mieszaninę na patelni. Wymieszać cebulę, seler, i rodzynki, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez trzydzieści minut, lub aż wołowina będzie miękka.
Wymieszać jabłko na patelni i gotować na wolnym ogniu przez 5 Więcej minut, lub aż jabłko będzie miękkie i sos zgęstnieje.