Curry Soczewica

Curry Soczewica
Curry soczewica może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 2 i kosztuje 83 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 659 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, pastę curry, soczewicę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest dobre. Spróbuj Curry Soczewica, Łosoś Z Curry Soczewicą, oraz Soczewica Kokosowa Curry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłucz soczewicę i umieść w rondlu z wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i dusić na małym ogniu przez 15 minut. Wymieszać z pastą curry, kremem kokosowym i doprawić solą do smaku. Powrót do gotować na wolnym ogniu i gotować przez dodatkowe 10 do 15 minut, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
Pasta CurryPasta Curry
SoczewicaSoczewica
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia9
Magazyn