Curry Chutney-Glazurowane Kury Kornwalijskie

Curry Chutney-glazurowane kury kornwalijskie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 649 kalorii, 49g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka chutney z mango, curry w proszku, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone Kury Kornwalijskie Z Chutneyem Rabarbarowym, Kurowane Kury Kornwalijskie Z Kokosową Kolendrą Kuskus, oraz Szkliwione Kury Kornwalijskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić podroby i szyje od kur. Kury opłukać zimną wodą; osuszyć.
Usuń skórę; przyciąć nadmiar tłuszczu. Kury podziel na pół wzdłuż.
Połówki kury, mięsiste boki do góry, umieścić na wyłożonej folią patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Połączyć chutney, sok z cytryny, i curry w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Połówkę szkliwa równomiernie rozetrzeć na połówkach kurzych.
Piec w temperaturze 475 przez 27 do 30 minut lub do końca, fastrygowanie pozostałą glazurą po 15 minutach.
Uwaga: poproś rzeźnika, aby podzielił kury kornwalijskie, gdy są zamrożone, lub po rozmrożeniu, użyj nożyc kuchennych, aby przeciąć kury na pół.