Curry Chutney-Glazurowane Kury Kornwalijskie

Curry Chutney-Glazurowane Kury Kornwalijskie
Curry Chutney-glazurowane kury kornwalijskie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 649 kalorii, 49g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka chutney z mango, curry w proszku, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone Kury Kornwalijskie Z Chutneyem Rabarbarowym, Kurowane Kury Kornwalijskie Z Kokosową Kolendrą Kuskus, oraz Szkliwione Kury Kornwalijskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 47
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usunąć i wyrzucić podroby i szyje od kur. Kury opłukać zimną wodą; osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Usuń skórę; przyciąć nadmiar tłuszczu. Kury podziel na pół wzdłuż.
4
Połówki kury, mięsiste boki do góry, umieścić na wyłożonej folią patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Połączyć chutney, sok z cytryny, i curry w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Zdjąć z ognia.
7
Połówkę szkliwa równomiernie rozetrzeć na połówkach kurzych.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
8
Piec w temperaturze 475 przez 27 do 30 minut lub do końca, fastrygowanie pozostałą glazurą po 15 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Uwaga: poproś rzeźnika, aby podzielił kury kornwalijskie, gdy są zamrożone, lub po rozmrożeniu, użyj nożyc kuchennych, aby przeciąć kury na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kury KornwalijskieKury Kornwalijskie
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn