Cupcakes Flowerpot

Cupcakes Flowerpot
Babeczki do kwiatów Mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 12 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz patyczki precla, owoce przy stopie, gumdrops i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb doniczkowy, Doniczka Deser, oraz FlowerPot Fruitcake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj ciasto mix ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania dla cupcakes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
2
Napełnij papierowe kubki muffinowe dwie trzecie pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Piec w temperaturze 350° przez 18-20 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Wyciąć trzy 9-in. kawałki z każdego kawałka rolki owoców (zachowaj małe kawałki do innego użycia). Za pomocą małej szczotki do ciast lekko umyj wodę na jednym końcu paska owoców. Owiń wokół spodu cupcake; naciśnij kończy się razem. Powtórz z pozostałymi babeczkami. Lekko szczotkować wodę po jednej stronie pozostałych pasków owoców; złożyć na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
5
Umyć jeden koniec wodą; owinąć wokół góry babeczki, lekko nakładając dolny pasek owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
6
Naciśnij każdy gumdrop do 1-1 / 4-in. koło. Nożyczkami pokroić każdą zieloną gumkę w cztery kształty liści; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Lukru Waniliowego3 Szklanki Lukru Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
7
Wytnij jeden koniec każdej pozostałej dziąseł w kształt tulipana. Delikatnie wciśnij precla do każdej gumki w kształcie tulipana. Delikatnie przyciśnij liście dziąseł na precle. Naciśnij dwa kwiaty na górze każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
3 Szklanki Lukru Waniliowego3 Szklanki Lukru Waniliowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn