Cukinia z fetą, orzechami włoskimi i koperkiem
Cukinia z fetą, orzechami włoskimi i koperkiem to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Cukinia Keftedes Z Fetanem I Koperkiem, Cukinia Keftedes z Fetanem i koperkiem, oraz Muffinki z cukinią, fetą i koperkiem.
Instrukcje
Ułóż plastry cukinii w nakładających się koncentrycznych kręgach na czterech talerzach wielkości obiadu.
Skrop cukinię lekko oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia (około 1-1 / 2 łyżeczki na talerz), następnie doprawić każdą płytkę szczyptą soli i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Na każdą potrawę posypać pokruszoną fetą i orzechami włoskimi, a następnie posypać świeżym koperkiem.
Podawać natychmiast z cytrynowymi klinami.