Cukinia, suszone pomidory i tarta Mozarella
Cukinia, suszone na słońcu pomidory i tarta Mozarella wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 11g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz zapakowane w olej suszone pomidory, bazylię, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Spróbuj Cukinia, suszone pomidory i tarta Mozarella, Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasto rozwałkować na powierzchni mąki do kwadratu o grubości 1/8 cala. Przyciąć krawędzie ciasta, aby utworzyć okrągły 13-calowy.
Przenieś do 11-calowej patelni z wyjmowanym dnem. Złożyć w zwis tworząc podwójne grube boki. Przebić widelcem. Okładka; chill 1 godzina.
Rozgrzej piekarnik do 218°. ciasto wyłożyć folią; wypełnić fasolą lub ciężarami ciasta.
Piec ciasto, aż strony są ustawione, około 20 minut.
Upiec skorupę, aż dno będzie złocisto-brązowe, naciskając z tyłu widelca, jeśli tworzą się pęcherzyki, o 8 protokół. Fajne 5 minut.
Obniżyć temperaturę pieca do 204°.
Posypać mozzarellą na dnie skorupy. Top z 6 łyżek parmezanu, pomidory, bazylia, zielona cebula, i oregano. Układaj okrągłe cukinię w koncentrycznych kręgach, aby pokryć wierzch tarty.
Ubić jajka, pół na pół, sól i pieprz w średniej misce.
Wlać mieszaninę do tarty.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki parmezanu.
Piec tarta, aż krem jest ustawiony i skorupa jest złoty brąz, o 35 protokół.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.