Cukinia Po Chińsku

Cukinia Po Chińsku
Cukinia w stylu chińskim jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Przepis ten służy 4. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka nasion sezamu, sosu sojowego, cukinii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 55%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Dim Sum Style Gai-Lan (Brokuły Chińskie), Małże Po Chińsku, oraz Żeberka po chińsku.

Instrukcje

1
Na dużej patelni nonstick smażyć cukinię w oleju, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
2
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać w sosie sojowym, posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
żółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklankiżółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn