Cukinia Nadziewana Libańska (Coosa / Koosa)

Cukinia Nadziewana Libańska (Coosa / Koosa)
Libańska cukinia nadziewana (Coosa / Koosa) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, mieloną gałkę muszkatołową, top round steak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zupę pomidorową, możesz podążać za tym daniem głównym z Zupa pomidorowa babeczki z masłem Mocha jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni middl eastern. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Spróbuj Koosa Libańska (Nadziewany Żółty Squash), Przystawka Czosnkowa Z Cukinią (Mutabbal Koosa), oraz Libańskie Nadziewane Karczochy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odetnij jeden koniec każdej cukinii. Użyj małej miarki, aby zgarnąć miąższ z cukinii, pozostawiając muszle. Odrzuć ciało.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
2
Wymieszać posiekany okrągły stek, ryż, gałka muszkatołowa, sól i czarny pieprz razem w misce. Lekko stuff mieszaninę do cukinii, upewniając się, aby pozostawić około 1 cal miejsca na ryż rozszerzyć; jeśli nie, cukinia pęknie, który nadal smakuje dobrze, ale nie wygląda tak ładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Okrągły StekOkrągły Stek
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Włożyć cukinię do dużego garnka, dodać zupę pomidorową i duszone pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
Zupa PomidorowaZupa Pomidorowa
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Umieść talerz na górze cukinii, aby zapobiec ich od odbijając wokół, gdy sos się gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Doprowadzić sos do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest w pełni gotowane, 30 do 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia93
Magazyn