Cukinia I Kukurydza Sauté

Cukinia I Kukurydza Sauté
Cukinia-i-kukurydza Sauté może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 7 i kosztuje 44 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kukurydziana Cukinia Saute, Kukurydza i cukinia Sauté, oraz Cukinia i kukurydza Saute dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
2
Dodaj cukinię i kukurydzę; smażyć 5 minut lub aż cukinia będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Dodać natkę pietruszki i pozostałe składniki i dobrze wymieszać. Gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia8
Magazyn