Cukinia i kozi ser bez skorupy Quiche

Cukinia i kozi ser bez skorupy Quiche
Cukinia i kozi ser bez skorupy Quiche może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,81 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pieprzu, cebuli, pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kozi Ser-Quiche Bez Skórki Ze Szparagów, Quiche Bez Skorupy Z Kozim Serem I Szalotki, oraz Rozmaryn lawenda i kozi ser Crustless Quiche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. rozdrobnij squash na dużych otworach tarki pudełkowej, na durszlak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Posypać czubatą łyżką soli i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Umieścić w zlewie i odcedzić na 15 minut. Spłucz i mocno ściśnij, przez garść, aby usunąć nadmiar wody. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Tymczasem pulsuj chleb na okruchy w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; dodać bułkę tartą i mieszać, aż równomiernie tosty, o 5 protokół. Równomiernie rozprowadzić okruchy na 9-calowej szklanej lub ceramicznej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ceramiczna Forma CiastaCeramiczna Forma Ciasta
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Wytrzeć patelnię, dodać pozostałe 2 łyżki oleju, cebula i czosnek i doprawić 1/2 łyżeczki soli, gotować na średnim ogniu, aż cebula zaczną brązowieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać cukinię i gotować, mieszając, przez 2 protokół. Wymieszać z pietruszką, koperkiem i majerankiem lub oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
9
Zdjąć z ognia, lekko ostudzić.
10
Ubić pół na pół, jajka i żółtka w dużej szklanej miarce. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
11
Mieszaninę cukinii rozprowadzić na przygotowanej patelni. Kozi ser pokruszyć i równomiernie rozsypać na warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Posypać Gruyere na wierzchu i wlać krem na nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
GruyereGruyere
13
Piec, aż quiche jest po prostu ustawić w centrum, o 40 do 50 minut. Całkowicie schłodzić na stojaku przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Piękny, błyszczący i elegancki Rubin ??kolor. Bogaty i mocny nos czerwonych owoców, z nutami wanilii i tostów. Delikatny na podniebieniu, drzewny, z aromatami lukrecji i czerwonych owoców, drobno przyprawiony, z długim i taninowym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn