Cukinia i jajka
Cukinia i jajka to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 219 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka jaj, czosnek w proszku, cukinia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cukinia i jajka, Jajka Z Cukinii, oraz Cukinia-placki ziemniaczane z jajkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać jajka i parmezan, odstawić na bok.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować cukinię w gorącym oleju, aż zmiękną i lekko rumiane, o 7 protokół. Doprawić cukinię czosnkiem w proszku, solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień do medium; wlać mieszaninę jaj na patelnię. Gotować, delikatnie mieszając, przez około 3 minuty.
Zdejmij patelnię z ognia i przykryć. Trzymaj przykryte od ognia, aż jajka ustawione, o 2 minuty więcej.