Cukinia Faszerowana Tuńczykiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj cukinii nadziewanej tuńczykiem. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 21g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz sól i mielony pieprz, oliwę z oliwek, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Cukinia Faszerowana Tuńczykiem, oraz Meksykańskie Łodzie Z Cukinią Nadziewane Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek osoloną wodą, włóż cukinię do garnka i gotuj na średnim ogniu przez około 5 minut, aby zmięknąć.
Wyjąć cukinię, pokroić w połowie długiej drogi i pozostawić do ostygnięcia. Miąższ wyjąć z połówek cukinii, pozostawiając 1/2-calową skorupę. Wyłowione mięso odstawić do miski.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x12 cali.
Włożyć miąższ cukinii do miski i dobrze rozgnieść.
Wymieszać w tuńczyk, cebula, pomidor, bułka tarta, jajko, sól, i czarny pieprz. Lekko studzić skorupki cukinii mieszaniną tuńczyka.
Na każdą nadziewaną połowę cukinii skropić około 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż blaty są lekko rumiane, 20 do 25 minut.