Cukierki-Posypane Matowe Brownies

Cukierki-Posypane Matowe Brownies
Przepis Cukierki posypane Frosted Brownies może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 2 godziny i 20 minut. Ten przepis służy 16 i kosztuje 20 centów za porcję. Ten deser ma 206 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oryginalny supreme premium brownie mix, rich & creamy polewa czekoladowa, cukierki posypki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cukierki-Posypane Matowe Brownies, Mississippi Mud Brownies {AKA Frosted Marshmallow Brownies}, oraz Frosted candy cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko 8-calowej lub 9-calowej kwadratowej patelni z natryskiem do gotowania lub skracaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Zrobić i piec brownies zgodnie z zaleceniami na polu. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Frost brownie z lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
4
Posypać posypką cukierkową. W przypadku brownies pociąć plastikowym nożem na 4 rzędy po 4 rzędy. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PosypkiPosypki
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn