Cukierki Czekoladowo-Orzechowe
Cukierki z orzechami czekoladowymi mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 150. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, vanillan ekstrakt, kremowe masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowe bezy z lodami, cukierkami miętowymi i sosem czekoladowo-miętowym, Cukierki Czekoladowo-Kokosowe, oraz Cukierki Czekoladowe Sunbutter dla podobnych receptur.
Instrukcje
W ciężkim rondlu na małym ogniu roztopić kawałki czekolady i masło orzechowe, często mieszając.
Wlać połowę do natłuszczonej 15-in. x 10 po. x 1-po. Pan; chill. Odstawić pozostałą mieszaninę czekolady na bok.
W innym rondlu doprowadzić masło, mleko i pudding wymieszać do wrzenia; gotować przez 1 minutę, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wlać do dużej miski; dodać wanilię. Stopniowo wymieszać z cukrem.
Na patelni rozprowadzić warstwę czekolady; schłodzić.
Dodać orzeszki ziemne do zastrzeżonej mieszaniny czekolady; rozłożone na nadzieniu. Wyluzuj.
Pokroić na 1-in. x 1-1 / 2-po. sztuk.