Cukier Klonowy-Imbir Pieczony Wieprzowina

Cukier Klonowy-Imbir Pieczony Wieprzowina
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Klon cukier-imbir pieczeń wieprzowa może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 233 kalorie, 32G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz koszerną sól, pieprz, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier klonowy można śledzić to danie główne z Szarlotka Blondies z lukrem "Brown Sugar" jako deser. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kolacja wigilijna: Wieprzowina pieczona z cukrem klonowym i imbirem z sosem żurawinowym z granatu, Pieczeń Wieprzowa Klonowa, oraz Pieczeń Wieprzowa Pomarańczowo-Klonowa.

Instrukcje

1
Za pomocą małego, ostrego noża, zrobić cienkie szczeliny na całej pieczonej schabu i wsunąć plasterek czosnku do każdego z nich. W małej misce wymieszaj cukier klonowy z imbirem, solą, czerwonym pieprzem i oliwą z oliwek. Przetrzyj pastę na całej wieprzowinie, zawiń ją dobrze w plastik i przechowywać w lodówce na noc w małej patelni do pieczenia; odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Cukier KlonowyCukier Klonowy
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Piecz wieprzowinę przez 10 minut. Obniż temperaturę piekarnika do 400 i piecz wieprzowinę przez około 35 minut dłużej, aż natychmiastowy odczyt termometru włożonego w najgrubszą część zarejestruje 13
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Przenieś pieczeń na deskę do krojenia i pozostaw na 15 minut przed krojeniem. Wyrzucić Sznurek i pokroić wieprzowinę w cienkie plasterki. Ułóż na talerzu, udekoruj plasterkami pomarańczy, czerwonymi porzeczkami i miętą i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Czerwone PorzeczkiCzerwone Porzeczki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Magazyn