Cucidati (Włoskie Ciasteczka Figowe)

Cucidati (Włoskie Ciasteczka Figowe)
Cucidati (włoskie ciasteczka figowe) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, A 87 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skracanie warzyw, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cucidati (Włoskie Ciasteczka Figowe), Cucidati - Włoskie Ciasteczko Figowe, oraz Pistachio Cucidati.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn