Crusted Ahi Tuńczyk z granatem Vinaigrette
Crusted Ahi Tuńczyk z granatem Vinaigrette jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz granat, nasiona kopru włoskiego, limonkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sałatka z serem kozim z orzechami pekan z winegretem z granatu, Granat kozi ser Sałatka z granatu domowej roboty Vinaigrette / Progressive Dinner & Giveaway, oraz Granat cytrusowa Sałatka Quinoa z żurawiną granat Vinaigrette.
Instrukcje
W młynku do przypraw lub zaprawy i tłucz, zmiażdżyć nasiona kolendry, nasiona kopru włoskiego i ziarna pieprzu.
Przełożyć do płytkiej miski i wymieszać.
Kawałki tuńczyka lekko przyprawić solą.
Zwijaj każdą kłódkę w zmiażdżonej mieszance nasion, aż do całkowitego pokrycia, w tym końców.
W międzyczasie zrób vinaigrette: w blenderze wymieszaj sok z granatów, ocet, sok z limonki, szalotkę i musztardę. Powoli mieszaj w oliwie z oliwek, aż do włączenia.
Dodaj bazylii i szczypiorku.
Pokrój dzienniki tuńczyka na półpasiec o grubości 1/2 cala i ułóż je na każdym z 4 talerzy.
Skropić winegretem i udekorować solą morską i popękanym pieprzem oraz, w razie potrzeby, nasionami granatu.
Udekoruj każdy talerz klinem limonkowym i podawaj.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;