Crunchy Vegetable Bake
Crunchy Vegetable Bake może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 80. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kasztany wodne, krakersy o smaku maślanym i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chrupiące Brokuły Piec, Crunchy Chicken Bake, oraz Chrupiący Cheeseburger Mac Bake podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmażyć seler i cebulę w oleju do miękkości.
Zdjąć z ognia. Wymieszać zupę, śmietanę, sól i pieprz. Wymieszaj fasolę, kukurydzę i kasztany wodne.
Transfer do czterech nasmarowanych 13-in. x 9 po. pieczenie naczyń.
W dużej misce połączyć okruchy krakersów, migdały i masło.
Posypać mieszaniną fasoli.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do uzyskania złotego koloru.