Crunchy Potato Chip Tilapia, Sól N Ocet
Chrupiące chipsy ziemniaczane Tilapia, sól N ocet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1597 kalorii, 154g białka, oraz 71 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $13.43 za porcję. Jeśli masz tilapia, mleko, sól i ocet chipsy ziemniaczane, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest świetne. Spróbuj Crunchy Potato Chip Tilapia, Sól N Ocet, Sól i ocet Chips Crusted ryb - 5 punktów, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Solą I Octem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko wlać do szerokiego, płaskiego naczynia.
Rozłóż mąkę w tym samym rodzaju naczynia lub woskowanego papieru.
Wlać chipsy do worka ziptop i uszczelnić. Zmiażdżyć je na małe kawałki(wałek do ciasta działa dobrze.Rybę zalać mlekiem, potem mąką, potem chipsami ziemniaczanymi. Ułożone w natłuszczonym naczyniu do pieczenia.
Skropić resztki mleka nad rybą, aby pomóc w gotowaniu na rybie.
Piec w temperaturze 400 stopni przez 12 do 13 minut, aż złoty.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.