Crunchy Piekarnik Smażone Tilapia

Crunchy Piekarnik Smażone Tilapia
Crunchy piekarnik smażone Tilapia może być tylko danie główne szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,19 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 27g białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz białka, sól, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Crunchy Piekarnik Smażone Tilapia, Tilapia smażona w piekarniku z serową polentą, oraz Tilapia smażona w piekarniku z masłem Bazyliowo-cytrynowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni Celsjusza).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, sól i pieprz przesiać lub wymieszać w płytkim naczyniu i odstawić. W misce ubij białka, aż będą białe i spienione. W innej misce połączyć bułkę tartą z mąką kukurydzianą i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Białka JajBiałka Jaj
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Aby upiec filety, zanurz najpierw w mąkę, wytrząsając nadmiar, następnie w białka, a następnie w mieszankę okruchów chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
ChlebChleb
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4
Spryskaj płytkie naczynie do pieczenia nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Ułóż filety płasko w naczyniu, chowając się pod cieńszymi końcami lub krawędziami, aby uzyskać bardziej równomierne gotowanie.
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 10-15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować z ludem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia91
Magazyn