Crunchy Peanut Butter Thins
Chrupiące masło orzechowe Thins może być tylko przyprawa szukasz. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 105 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 24 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś słodko-gorzką czekoladę, mąkę, płatki owsiane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chrupiące Masło Orzechowe Steel Cut Owsianka + Happy National Peanut Day, Batony Z Chrupiącym Masłem Orzechowym, oraz Chrupiące Ciasteczka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia z folią aluminiową z 1-calowym zwisem ze wszystkich stron. Spryskać lekko sprayem do pieczenia.
Połącz obie mąki, owies, kiełki pszenicy, nasiona chia, jeśli używasz, sól i cynamon w średniej misce. Odstawić.
Połączyć masło orzechowe, brązowy cukier, olej roślinny i białko jaja w innej średniej misce. Ubić mikserem ręcznym, aż kremowy, o 2 protokół.
Dodać suche składniki i ubić na niskim aż do mokrej i piaszczystej mieszaniny, która utrzymuje się razem po wyciśnięciu. Ciasto wyłożyć na przygotowaną patelnię i docisnąć do równomiernej warstwy.
Piec na złoty kolor, 25 do 30 minut.
Niech ostygnie całkowicie.
Niech czekolada twardnieje i rozbić na osiemnaście 2-calowe równe kawałki.