Crunchy Crust Peanut Pie
Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką cukier, mleko, chłodną bitą polewę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Puszyste ciasteczka z chrupiącą skórką Butterfinger.
Instrukcje
Wymieszać okruchy krakersa, orzeszki ziemne, 1/4 szklanki cukru i masła; naciśnij mocno na dole iw górę strony 9-calowy talerz pie.
Beat ser śmietankowy, pozostałe 1/2 szklanki cukru, masło orzechowe i mleko w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do schłodzenia.
Pokroić na 8 plastrów. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.