Crostini z serem pleśniowym i pomidorami
Need a wegetariańska przystawka? Crostini z serem pleśniowym i pomidorem może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odebrać serek, sól, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ser Pleśniowy I Konfitura Figowa Crostini, Ser Pleśniowy I Figowe Crostini, oraz Crostini z brzoskwiniami i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż plasterki bagietki na blasze do pieczenia; ułóż plasterki sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 5 minut lub do tostów chleba; odstawić.
Podczas pieczenia chleba, połączyć twarożek i ser pleśniowy w małej misce mikrofalowej bezpieczne. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 15 sekund lub aż zmięknie.
Dodać czosnek i pieprz; mieszać aż do połączenia.
Połącz pomidor, bazylia i sól w małej misce.
Na każdej kromce chleba rozprowadzić ok. 1 łyżeczki mieszanki serowej, na wierzchu 2 łyżeczki mieszanki pomidorowej.