Crostini z ricottą, anchois i Oregano
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu śródziemnomorskich przepisów, więc spróbuj Crostini z ricottą, anchois i Oregano. Na 1,07 zł za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, oregano, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Z łyżką wynik 57% to danie jest solidne. Spróbuj Pizza Z Anchois, Czerwoną Cebulą I Oregano, Pean I Ricotta Crostini, oraz Pean i Ricotta Crostini podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż kromki chleba na blasze i tostuj, aż po obu stronach będą jasnobrązowe. Jeszcze gorący, pocierać każdy kawałek ząbkiem czosnku, aby nadać delikatny smak.
W misce wymieszać ricottę, czarny pieprz i oregano i posmarować każdą kromkę chleba. Na wierzch każdego z nich filet z anchois i powrót do arkusza ciastek. Smażyć, aż ser będzie wyciekał, około minuty. Ułożyć na półmisku, skropić oliwą z oliwek i podawać.