Crostini wieprzowe suszone koperkiem ze słodkim sosem musztardowym
Przepis koperek-suszone Crostini wieprzowe ze słodkim sosem musztardowym może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 43 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 26 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 50. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka grubo mielonego pieprzu, ząbki czosnku, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Halibut suszony koperkiem z sosem musztardowym, Crostini z łososia w sosie musztardowo-koperkowym, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sól, 3 łyżki cukru i pieprz w małej misce do wymieszania.
Umieść każdą polędwicę wieprzową na arkuszu folii. Polędwiczki wieprzowe natrzeć czosnkiem. Pat całą mieszaninę soli na wieprzowinę, powłoki obficie.
Posypać 3/4 szklanki koperku, klepiąc do przyklejenia. Zawiń wieprzowinę plastikiem.
Umieścić w naczyniu do pieczenia. Chill 6 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 204°. Zeskrobaj część koperku z polędwic. Osusz wieprzowinę ręcznikami papierowymi.
Umieścić wieprzowinę na ciężkiej dużej blasze do pieczenia. Piecz, aż termometr mięsa zarejestruje 66° Po włożeniu do środka wieprzowiny, obracając po 15 minutach, łącznie około 25 minut. Całkowicie chłodna wieprzowina. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 6 godzin.
Wymieszać pozostałe 1/2 szklanki cukru i octu w małej misce, aż cukier się rozpuści.
Trzepaczka w musztardzie. Wymieszać pozostałe 2 łyżki koperku. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie. (Wieprzowina i sos można zrobić 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Wieprzowinę pokroić w poprzek na bardzo cienkie plasterki. Ułóż wieprzowinę na plastrach bagietki. Łyżka trochę sosu koperkowego na szczycie każdego. Ułóż na talerzu i podawaj.