Crostini wieprzowe suszone koperkiem ze słodkim sosem musztardowym

Crostini wieprzowe suszone koperkiem ze słodkim sosem musztardowym
Przepis koperek-suszone Crostini wieprzowe ze słodkim sosem musztardowym może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 43 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 26 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 50. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka grubo mielonego pieprzu, ząbki czosnku, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Halibut suszony koperkiem z sosem musztardowym, Crostini z łososia w sosie musztardowo-koperkowym, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać sól, 3 łyżki cukru i pieprz w małej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść każdą polędwicę wieprzową na arkuszu folii. Polędwiczki wieprzowe natrzeć czosnkiem. Pat całą mieszaninę soli na wieprzowinę, powłoki obficie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
CzosnekCzosnek
SólSól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Posypać 3/4 szklanki koperku, klepiąc do przyklejenia. Zawiń wieprzowinę plastikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
WieprzowinaWieprzowina
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Umieścić w naczyniu do pieczenia. Chill 6 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Rozgrzej piekarnik do 204°. Zeskrobaj część koperku z polędwic. Osusz wieprzowinę ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PiekarnikPiekarnik
6
Umieścić wieprzowinę na ciężkiej dużej blasze do pieczenia. Piecz, aż termometr mięsa zarejestruje 66° Po włożeniu do środka wieprzowiny, obracając po 15 minutach, łącznie około 25 minut. Całkowicie chłodna wieprzowina. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Wymieszać pozostałe 1/2 szklanki cukru i octu w małej misce, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Trzepaczka w musztardzie. Wymieszać pozostałe 2 łyżki koperku. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie. (Wieprzowina i sos można zrobić 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MusztardaMusztarda
SOSSOS
KoperKoper
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Wieprzowinę pokroić w poprzek na bardzo cienkie plasterki. Ułóż wieprzowinę na plastrach bagietki. Łyżka trochę sosu koperkowego na szczycie każdego. Ułóż na talerzu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
SOSSOS
KoperKoper
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia1
Magazyn