Crostada Jabłkowo-Żurawinowa

Crostada Jabłkowo-Żurawinowa
Crostadan jabłkowo-żurawinowy to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz cukier, białko jaja, żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Crostada Jabłkowa, Crostada Z Czarnej Fasoli, oraz Crostada brzoskwiniowo-Śliwkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj jabłka, 1/2 szklanki cukru i żurawiny; przykryj i gotuj, aż jabłka uwolnią płyn, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Zdjąć pokrywkę i nadal gotować, często mieszając, aż miękkie jabłka rozpadną się, a soki zagęszczają się do konsystencji cienkiego syropu, o około 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
4
Wlać na duży-lipped blachy cookie lub jellyroll patelni i ostudzić do temperatury pokojowej. (Można przechowywać w szczelnym pojemniku do 5 dni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dostosuj stojak piekarnika do niskiej pozycji i podgrzej piekarnik do 400 stopni. Otwórz arkusz ciasta francuskiego na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Zwiń w prostokąt, około 10 na 16 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
7
Przenieś na duży arkusz ciasteczek. (Sugeruję wyłożenie arkusza pergaminem; zapewnia to, że crostada nie przykleja się i umożliwia łatwe czyszczenie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Rozłóż ugotowane jabłka na cieście, pozostawiając 2-calową granicę. Złożyć granice ciasta na jabłkach. Rozłóż rogi i uformuj marszczone zagniecenia, aby ciasto nie nakładało się na siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
9
Brush ciasto granicy z białkiem i posypać pozostałą 1 Tb. cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
10
Piec, aż ciasto będzie złoty kolor, 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z opcjonalnymi lodami lub bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn