Croquembouche Z Dziurką Na Pączki

Croquembouche Z Dziurką Na Pączki
Croquembouche z otworem na pączki może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 434 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, dekoracje cukierkowe, takie jak m&m ' s, otwory na pączki o dowolnym smaku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe, Naleśniki z pączkami z syropem z polewą z pączków, oraz Croquembouche.

Instrukcje

1
Za pomocą taśmy przykryj stożek papierem.
2
Umieść stożek na gramofonie, jeśli używasz.
3
Ułóż otwory na pączki pierścieniowe 1 wokół podstawy stożka, umieszczając je tak blisko siebie, jak to możliwe. Włóż wykałaczkę przez każdy otwór pączka do stożka, aby przymocować otwór pączka do stożka, pozostawiając koniec wykałaczki wystający (popchniesz go później naparstkiem).
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
4
Dołącz drugi pierścień otworów pączków powyżej pierwszego, ponownie szczelnie i zataczając tak otwory pączków w drugim pierścieniu nie są bezpośrednio powyżej otworów pączków w pierwszym pierścieniu.
5
Kontynuuj w ten sam sposób, aby dołączyć pozostałe otwory na pączki. W przypadku górnych poziomów, w razie potrzeby, odetnij niewielką ilość każdego otworu pączka po stronie skierowanej w kierunku stożka, aby kształt był bardziej zwężający się. Zakończ pokrywanie stożka za pomocą 1 otworu na pączki przymocowanego do górnej części stożka.
6
Używając naparstka, wciśnij wykałaczki, aż nie będą widoczne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
7
Udekoruj, popychając cukierki i liście do szczelin między otworami pączków. Jeśli cukierki nie przylegają, zanurz się w syropie kukurydzianym-mixtur wody przed dołączeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
WodaWoda
8
W razie potrzeby skropić sosem czekoladowym lub karmelowym. Croquembouche przechowuje, pokryte luźno folią aluminiową i schłodzone, 2 do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Test-kuchnia wskazówka: rozdrobniony kokos na talerzu wokół croquembouche może dać uczucie śniegu. Aby uzyskać zdrowszą opcję, Zastąp okrągłe pomidory cherry lub wiśnie na otwory do pączków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
Pomidor WiśniowyPomidor Wiśniowy
CzereśnieCzereśnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn