Croissant French tost z miękkimi karmelowymi jabłkami

Croissant French tost z miękkimi karmelowymi jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj rogalika francuskiego z miękkimi jabłkami karmelowymi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 712 kalorii. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mleko, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 75 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Podobne przepisy to Croissant French tost z miękkimi karmelowymi jabłkami, Croissant French Toast, oraz Croissant French Toast.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dodać ciasto na tosty francuskie przez ubijanie razem jajka, mleko, wanilia, i cynamon, aż równomiernie mieszane. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
TostyTosty
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zwróć szczególną uwagę podczas dokonywania karmelowe jabłka-umieścić cukier w dużej suchej patelni i umieścić go na średnim ogniu. Stale mieszaj drewnianą łyżką, aż cukier stopi się i zacznie karmelizować, około 5 minut. Uważaj, cukier jest naprawdę gorący. Wciąż mieszając, dodaj masło,które trochę się spieni. Gdy cukier i masło staną się sosem karmelowym, złóż kliny jabłkowe. Ponieważ jabłka są chłodniejsze od cukru, cukier może zaczynać chwytać i twardnieć, ale nie panikuj-mieszaj, gdy jabłka się rozgrzeją, karmel wygładzi się ponownie. Kiedy sos karmelowy zacznie formować się wokół jabłek, wlej syrop klonowy. Dać mu wymieszać i gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut, aż jabłka są przetargu widłowego. Ściągnij je z ognia i ogrzać, aż będziesz gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Syrop KlonowySyrop Klonowy
KarmelKarmel
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
4
Dla samego tostów francuskich, rozgrzać masło w dużej patelni non-stick na średnim ogniu. Prawdopodobnie na patelni zmieścisz tylko kilka rogalików na raz, więc przygotuj je partiami. Weź połowę rogalika i szybko zagłębiaj go w cieście. Słowo kluczowe jest tutaj szybko; rogaliki są bardzo miękkie i rozpadają się, jeśli są namoczone w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
CroissantCroissant
MasłoMasło
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Ułożyć rogaliki na patelni, przyciąć stronę i gotować przez 4 do 5 minut. Ostrożnie odwróć je szpatułką i brązowej drugiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CroissantCroissant
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
6
Prezentacja jest jak kanapka z karmelowym jabłkiem-weź dolną połowę rogalika i połóż go na talerzu, łyżka niektórych jabłek karmelowych na wierzchu, i przykryj górną 1/2 rogalika. Polać cukrem cukierniczym i cynamonem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CroissantCroissant
CynamonCynamon
KarmelKarmel
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeHalloween
Magazyn