Crispy Peanut Butterscotch Pie
Przepis Crispy Peanut Butterscotch Pie mogą być wykonane w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka toffi, bitą polewą, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chrupiące Ciasteczka Maślane, Czekoladowo-Maślane Batoniki Chewy Crispy, oraz Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla.
Instrukcje
Połączyć masło orzechowe i miód w średniej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski; kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 30 sekund, mieszając, aż mieszanina topi. Wymieszać z płatkami ryżowymi. Używając papieru woskowego, wciśnij mieszankę zbóż na dno okrągłej patelni o średnicy 8 cali.
Przygotuj pudding mix zgodnie ze wskazówkami opakowania dla budyniu, używając 2 szklanki mleka; złóż w 1 szklance ubitej polewy. Łyżka mieszanki budyniu do przygotowanej patelni. Przykryć i zamrozić do twardości.
Ciasto pozostawić w temperaturze pokojowej na 15 minut przed podaniem. Łyżka pozostała ubitą polewą nad każdą porcją. W razie potrzeby posypać zmielonym cynamonem i dodatkowymi płatkami.