Creole Shrimp Deviled Eggs
Przepis Creole Shrimp Deviled Eggs może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis służy 24. Ta przystawka ma 42 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, zielona cebula, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Creole Deviled Eggs, Kurczak Creole Deviled Eggs, oraz Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w jednej warstwie w rondlu ze stali nierdzewnej. (Nie należy stosować środków zapobiegających przywieraniu.)
Dodaj wodę do głębokości 3 cali. Doprowadzić do wrzenia toczenia; gotować 1 minutę. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 10 minut.
Umieść jajka pod zimną bieżącą wodą, aż po prostu ostygnie na tyle, aby obsłużyć. Stuknij jajka na blacie, aż powstaną pęknięcia; obrać.
Jajka pokroić na pół wzdłuż i ostrożnie usunąć żółtka. Utrzeć razem żółtka, jogurt i kolejne 9 składników, aż będą gładkie za pomocą widelca. Wymieszać żółtko na połówki białka. Top z gotowanymi krewetkami.
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić 1 godzinę przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.