Creole Oyster Po ' Boy
Przepis Creole Oyster Po ' Boy jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny pescatarian opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, soli, standardowych ostryg i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Amy 's Pan-Fried Oyster Po' Boys With Creole Mayo, John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, oraz Ciasto Z Ostrygami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników (mączka kukurydziana przez czarny pieprz) w misce; dobrze wymieszać.
Połączyć maślankę i białko jaja w misce; dobrze wymieszać. Ostrygi zanurzyć w mieszaninie maślanki i pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej.
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Dodaj ostrygi i gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Bochenek chleba kroimy poziomo na pół, a majonez kreolski równomiernie rozprowadzamy po ściętych bokach chleba. Ułóż sałatę i plastry pomidora na dolnej połowie bochenka; top z ostrygami i górną połową bochenka.
Bochenek pokroić na 8 sztuk.