Creole Oyster Po ' Boy

Creole Oyster Po ' Boy
Przepis Creole Oyster Po ' Boy jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny pescatarian opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, soli, standardowych ostryg i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Amy 's Pan-Fried Oyster Po' Boys With Creole Mayo, John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, oraz Ciasto Z Ostrygami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników (mączka kukurydziana przez czarny pieprz) w misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połączyć maślankę i białko jaja w misce; dobrze wymieszać. Ostrygi zanurzyć w mieszaninie maślanki i pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj ostrygi i gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
5
Bochenek chleba kroimy poziomo na pół, a majonez kreolski równomiernie rozprowadzamy po ściętych bokach chleba. Ułóż sałatę i plastry pomidora na dolnej połowie bochenka; top z ostrygami i górną połową bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Bochenek pokroić na 8 sztuk.
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn