Creole Oyster Po ' Boy

Creole Oyster Po ' Boy
Przepis Creole Oyster Po ' Boy jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny pescatarian opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, soli, standardowych ostryg i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Amy 's Pan-Fried Oyster Po' Boys With Creole Mayo, John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, oraz Ciasto Z Ostrygami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników (mączka kukurydziana przez czarny pieprz) w misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Połączyć maślankę i białko jaja w misce; dobrze wymieszać. Ostrygi zanurzyć w mieszaninie maślanki i pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Dodaj ostrygi i gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
5
Bochenek chleba kroimy poziomo na pół, a majonez kreolski równomiernie rozprowadzamy po ściętych bokach chleba. Ułóż sałatę i plastry pomidora na dolnej połowie bochenka; top z ostrygami i górną połową bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
6
Bochenek pokroić na 8 sztuk.
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn