Creole Black-Eyed Peas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Creole Black-Eyed Peas spróbować. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ostry sos, pieprz, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Creole Black Eyed Peas, Low Fat Creole Style Black Eyed Peas, oraz Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp.
Instrukcje
Dodać black-Eyed peas i wody, uszczelnić kuchenkę i doprowadzić do wysokiego ciśnienia. Gotować pod wysokim ciśnieniem przez 10 minut.
Usuń z ciepła i pozwól, aby ciśnienie spadło naturalnie. Gdy ciśnienie spadnie, otwórz kuchenkę i dodaj wszystkie pozostałe składniki, z wyjątkiem ciekłego dymu. Wróć do ognia i gotuj na wolnym ogniu przez 15-30 minut, aż groch będzie całkowicie miękki i zagęszczony.
Dodaj płynny dym i gotuj przez kolejne 5 minut.
Podawać na gorąco na ryżu z bardziej gorącym sosem na stole. Aby zrobić bez szybkowaru, moczyć groszek przez noc w zimnej wodzie.
Drenaż. Postępuj zgodnie ze wskazówkami na smażenie warzyw. Następnie dodaj wszystkie składniki z wyjątkiem płynnego dymu do garnka, wraz z wystarczającą ilością wody, aby pokryć groszek o jeden cal. Gotować, aż groch będzie całkowicie miękki, około 1 1/2 do 2 godzin, dodając więcej wody w razie potrzeby. Gdy będą miękkie, dodaj płynny dym, gotuj jeszcze 5 minut i podawaj na ryżu.