Creme de Menthe Brownies
Przepis Creme de Menthe Brownies jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 51 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz czekoladę mleczną brownie mix, olej roślinny, Creme de menthe Likier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Creme de Menthe Brownies, Creme De Menthe Fudge Brownies, oraz Creme de Menthe Chocolate Chip Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko spryskać 1 1/2-quart souffle danie z masłem o Smaku gotowania sprayu.
Zrób pierścień folii, 1-cal grubości, do souffle danie usiąść wewnątrz 5-quart powolnej kuchenki.
W średniej misce, połączyć Brownie mix, 2 jajka, olej roślinny, i 1/4 Puchar creme de menthe. Mieszaj za pomocą 50 uderzeń lub użyj blendera ręcznego na średniej prędkości przez 1 minutę, aby połączyć. Złożyć w posiekanej mięty thins.
Przełożyć do przygotowanego sufleta i odstawić.
W średniej misce, połączyć ser śmietankowy, Pozostałe jajko, cukier, i 2 łyżeczki creme de menthe. Za pomocą miksera elektrycznego bić na niskiej prędkości, aż gładkie.
Rozprowadzić na mieszance brownie. Użyj noża do masła, aby wyciąć mieszankę twarogu na mieszankę brownie, aby uzyskać efekt marmuru.
Naczynie suflet na wierzchu pierścienia foliowego umieścić w wolnej kuchence.
Połóż 8 papierowych ręczników na górze miski powolnej kuchenki i zabezpiecz pokrywką. (Pomaga to złapać parę.)
Gotować na niskim ustawieniu przez 4 1/2 do 6 godzin. (Nie podnosić pokrywy, aby sprawdzić ciasteczka przez pierwsze 3 godziny.)
Przed cięciem pozostaw ciasteczka do całkowitego ostygnięcia.