Creme Anglaise I

Creme Anglaise I
Creme Anglaise i wymaga o 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje 49 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 77 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cukier, śmietana, ekstrakt z wanilii, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 23%. Spróbuj Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, Crème Anglaise, oraz Crème Anglaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym, ciężkim rondlu podgrzej śmietanę i wanilię, aż bąbelki utworzą się na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podczas podgrzewania śmietany ubić żółtka i cukier na gładką masę. Powoli wlać 1/2 szklanki gorącego mleka do żółtek, stale ubijając. Stopniowo dodawać mieszaninę żółtka z powrotem do pozostałej mieszaniny mleka, stale ubijając. Nadal gotować, stale mieszając, aż mieszanina pokryje tył łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn