Crema de Arvejas (zupa grochowa)

Crema de Arvejas (zupa grochowa)
Crema de Arvejas (zupa grochowa) może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 216 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.49 za porcję. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 91 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka grochu, cebuli, ciężkiej śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Helado de Maíz y Crema (lody kukurydziano-kremowe), ZUPA KUKURYDZIANA (CREMA DE MAZORCA), oraz Crema de Ahuyaman o Calabaza (zupa dyniowa).

Instrukcje

1
Roztopić masło w średnim garnku, dodać cebulę i szalotki i gotować na średnim ogniu przez 7 minut, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać bulion, zwiększyć ogień do wysokiej i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Dodać groszek, kminek i gotować przez 5 minut.Doprawić solą i pieprzem, dodać kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Umieścić zupę w blenderze i puree.Odstawić zupę do garnka, dodać śmietanę i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn