Cran-Malinowy Deser Żelatynowy

Cran-Malinowy Deser Żelatynowy
Cran-malinowy deser żelatynowy zajmuje około 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 6G tłuszczu i w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 12. Za 93 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sok z cytryny, bitą polewę kartonową, galaretowaty sos żurawinowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cran-Żelatyna Malinowa, Cran - Malinowa Sałatka Żelatynowa, oraz Cran - Tangerine Warstwowa Żelatyna.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodaj sos żurawinowy, maliny i sok z cytryny; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MalinyMaliny
3
Wlać do 3-qt. danie do serwowania. Wstaw do lodówki na 8 godzin lub do zestalenia.
4
Tuż przed podaniem umieść śmietanę w dużej misce; złożyć bitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Rozłóż na żelatynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn