Crab Sandy
Crab Sandy wymaga około 10 minut od początku do końca. Za 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 9g tłuszczu i w sumie 146 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 31 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką jajko, awokado, liście pietruszki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Crab Sandy, Sandy, oraz Sandy ' s Sundae dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Używając Balera do melona, zgarnij środek każdego plasterka ogórka, aby utworzyć małą miskę. Drobno posiekaj centra ogórka i włóż je do dużej miski.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki i delikatnie wymieszaj.
Łyżka około łyżki mieszanki kraba do każdego kubka ogórka. Ułóż je na półmisku i podawaj.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling i Muscadet to świetny wybór dla skorupiaków. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Winnica Buddha Kat Chardonnay z 4 Poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Buddha Kat Winery Chardonnay]()
Buddha Kat Winery Chardonnay
Fermentujemy nasze Chardonnay i starzejemy je w mieszance dębu i Stali Nierdzewnej. Nadanie temu lekkiemu winu skromnego dębowego charakteru, Delikatnego kwiatowego aromatu i rozgrzewającego wykończenia.