Crab Louis Akcenty

Crab Louis Akcenty
Akcenty Crab Louis mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 338 kalorii, 19g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jędrnego dojrzałego awokado, ocet balsamiczny, dressing louis i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Crab Louis, Sałatka Crab Louis (Louie) , oraz Sałatka Mock Crab Louis.

Instrukcje

1
Avocado przeciąć na pół wzdłuż, a następnie obrać i Wgłębić. Obrócić połówki przyciąć bok w dół, a następnie pokroić każdą połowę w poprzek na cienkie plasterki. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieść każdą połowę awokado na talerz obiadowy, utrzymując plastry razem. Palcami delikatnie pociągnij plasterki w luźne S, które wypełnia środek talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2
Delikatnie wymieszaj kraba z dressingiem Louis.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
3
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4
Liście sałaty wymieszać z octem, olejem, solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Lay 2 liście endywii równolegle na końcu każdego awokado S. łyżka mieszanki kraba pod endywii i obok awokado, następnie kopiec liści sałaty na podstawie endywii. Talerze rozsypać pokrojoną w kostkę paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
EndiveEndive
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
KrabKrab
6
Zmielić jajko w robocie kuchennym lub przetrzeć przez drobny sitko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso MieloneMięso Mielone
(Keebler)(Keebler)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
7
Posypać sałatką krabową.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia55
Magazyn