Coś Specjalnego Apple Crisp

Coś Specjalnego Apple Crisp
Przepis można zrobić coś specjalnego Apple Crisp w około 1 godzinę. Za 96 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 6. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 356 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powie, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś zmieloną gałkę muszkatołową, proszek do pieczenia, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 24%, to danie nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Coś Specjalnego Apple Crisp, Chrupiące lody jabłkowe na naszą jesienną imprezę jabłkową!, oraz Chrupiąca Sałatka jabłkowo-pekan z winegretem jabłkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spryskaj 9-calowe naczynie do ciasta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Umieść mąkę, płatki owsiane, kokos, 1/4 szklanki białego cukru, 1/4 szklanki jasnobrązowego cukru, 1/2 łyżeczki cynamonu, 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i masło do miski roboczej robota kuchennego. Pulsuj kilka razy, aby uzyskać mieszaninę, która wygląda jak grube okruchy. Dodaj orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Płatki OwsianePłatki Owsiane
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W dużej misce wymieszaj jabłka, 1/4 szklanki białego cukru, 1/4 szklanki brązowego cukru, tapioki, ekstraktu waniliowego, 1/2 łyżeczki cynamonu i 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
TapiokaTapioka
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wlej nadzienie do przygotowanego naczynia do ciasta; równomiernie rozprowadź polewę na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
5
Piecz w nagrzanym piekarniku, aż chrupiące jabłko zacznie bulgotać i zarumienić się na złoty kolor, 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na chrupiące. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Cipriani Prosecco. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Cipriani Prosecco
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini to znany na całym świecie koktajl z miąższu białej brzoskwini i wina musującego brut. Został wynaleziony w 1948 roku przez Giuseppe Cipriani z Harry ' s Bar w Wenecji i jest serwowany w każdym miejscu Cipriani na całym świecie. Świetny sposób na rozpoczęcie każdej imprezy lub niedzielny Brunch! Cipriani Bellini pokazuje eleganckie, świeże i owocowe aromaty ze zrównoważoną słodyczą i pachnącymi bąbelkami. Idealny o każdej porze, świetny jako aperitif.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn