Corny chleb kukurydziany (wegański i bez pszenicy)

Corny chleb kukurydziany (wegański i bez pszenicy)
Przepis Corny chleb kukurydziany (wegańskie i bez pszenicy) może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 40 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 293 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, proszku do pieczenia, nasion chia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Corny Chleb Kukurydziany, Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli), oraz Happy Colon (Wegańskie, Bez Orzechów, Bez Soi, Bez Pszenicy).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj Bochenek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Namoczyć nasiona chia w ciepłej wodzie w misce przez 5 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona ChiaNasiona Chia
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Zmiksuj nasiona chia w blenderze na gładką masę; dodaj nektar z sucanatu i agawy. Ponownie wymieszać mieszaninę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Nasiona ChiaNasiona Chia
SukanatSukanat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Mąkę kukurydzianą, mąkę orkiszową, proszek do pieczenia i sól przesiać do dużej miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Mąka OrkiszowaMąka Orkiszowa
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
5
Dodać zamrożone ziarna kukurydzy i mieszaninę nasion chia do mieszaniny mączki kukurydzianej; wymieszać i wlać do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Nasiona ChiaNasiona Chia
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 25 do 30 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn