Cornbread-Topped Chicken Pot Pie
Cornbread-Topped Chicken Pot Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 578 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły, parmezan, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. Spray 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Kurczaka posypać sezonowaną solą. W 12-calowej patelni nonstick, gotować kurczaka i cebulę na średnim ogniu 4 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak będzie brązowy.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego; przykryj i gotuj około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak nie będzie już różowy w środku. W międzyczasie umieść warzywa w durszlaku. Spłukać gorącą wodą aż do rozmrożenia.
Usuń mieszaninę kurczaka z ognia. Wymieszaj warzywa i kwaśną śmietanę; utrzymuj ciepło.
W średniej misce wymieszać chleb kukurydziany i mix muffin, mleko, masło i jajko z łyżką tylko do zwilżenia (ciasto będzie grudkowaty). Łyżka mieszanki kurczaka do naczynia do pieczenia. Upuść ciasto przez łyżki wokół krawędzi ciepłej mieszanki kurczaka.
Piec odkryte 20 do 22 minut lub aż chleb kukurydziany jest głęboki złoty kolor.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.