Corn Relish II
CORN Relish II to bezglutenowe i wegańskie przepis z 14 porcjami. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, papryka, kłosy kukurydzy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rozkoszuj się latem: słodka i pikantna kukurydziana Rozkosz, Flanki z kukurydzy słodkiej z pomidorowo-kukurydzianym smakiem, oraz Corn Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odetnij kukurydzę z kolb. Zeskrobać kolby dużą łyżką, aby usunąć pozostałe soki.
W dużym rondlu wymieszaj ziarna kukurydzy i sok, pomidory, zieloną paprykę, czerwoną paprykę, ogórek i cebulę.
W średniej misce wymieszaj cukier, ocet jabłkowy, sól, nasiona selera i gorczycy.
Wlać do rondla na mieszaninie warzywnej. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Gotowy smak przenieść do sterylnych słoików. Przechowywać w lodówce aż do podania.