Corn ' N Crab Cakes
Placki kukurydziane i krabowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 20g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka wody, mięso krabowe, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ciasta kukurydziane i krabowe, Ciasta krabowo-kukurydziane, oraz Curry Kukurydziano-Krabowe Ciasta.
Instrukcje
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. W średniej misce wymieszać kukurydzę, cebulę, majonez, mieszankę przypraw taco i mięso krabowe. Kształt na 8 pasztecików, używając nieco mniej niż 1/4 szklanki dla każdego patty.
Umieścić na arkuszu ciasteczek; zamrozić 15 minut.
Rozgrzej piekarnik do 232°. Spryskaj innym arkuszem ciastek sprayem do gotowania. W płytkiej misce wymieszaj jajko i wodę. W innej płytkiej misce lub talerzu ciasto, miejsce bułki tartej.
Każdy patty zanurzyć w mieszaninie jaj, powłoki z obu stron, a następnie płaszcz z bułką tartą.
Piec 15 minut; włączyć paszteciki.
Piec około 10 minut dłużej lub do złotego koloru.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.