Cooking Light ' s grillowane kanapki z kozim serem z figą i miodem
Jeśli 1,18 zł za porcję spada twój budżet, gotowanie kanapek z grillowanym kozim serem Light z figą i miodem może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1712 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz chleb cynamonowo-rodzynkowy, miód, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Miód tymianek bita kozi ser i figi Bites, Grillowane kanapki z kozim serem z figą i miodem, oraz Gotowanie z połysku: kanapki z Fig, koziego sera i karmelizowanej cebuli.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki, mieszając, aż dobrze się wymieszają.
Na każdej z 4 kromek chleba rozprowadzić po 1 łyżce mieszanki koziego sera; na każdym kromce wyłożyć 1 1/2 łyżeczki konfitury i 1/2 łyżeczki bazylii. Top z pozostałych kromek chleba. Lekko pokryć Na Zewnątrz chleba sprayem do gotowania.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 2 kanapki do patelni.
Umieść żeliwną lub inną ciężką patelnię na kanapkach; naciśnij delikatnie, aby spłaszczyć. Gotować 3 minuty z każdej strony lub aż chleb jest lekko tosty (pozostawić patelnię na kanapki podczas gotowania). Powtórz z pozostałymi kanapkami.
Posypać równomiernie cukrem.