Confit z piersi kaczki i kiełbasy Cassoulet

Confit z piersi kaczki i kiełbasy Cassoulet
Confit z piersi kaczki i kiełbasy Cassoulet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 40g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 5,15 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz jędrne dojrzałe pomidory, cukier, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cassoulet z kaczką Confit, Cassoulet z kaczką i kiełbasą, oraz Cassoulet z białej fasoli, kiełbasy i kaczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posortuj fasolę i wyrzuć resztki. Fasolę opłukać, odcedzić i włożyć do 5-do 6-litrowej patelni z 4-litrową wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Fasolę odcedzić, wyrzucając płyn; w przypadku uzupełnienia do 1 dnia do przodu przykryć i schłodzić. Umieść fasolę w kuchence elektrycznej 4 1/2-quart lub większej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3
W międzyczasie odciągnąć i odciąć skórę z piersi kaczki; zachować skórę na skwarki (przykryć i schłodzić do 1 dnia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
4
Umieścić piersi w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać 2 łyżki soli i cukru, i wymieszać; przykryć i schłodzić co najmniej 30 minut, ale nie dłużej niż 1 godzinę. Piersi dobrze spłukać pod chłodną bieżącą wodą; w przypadku uzupełnienia do 1 dnia do przodu, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Pokroić mięso na 1/2 cala kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, często mieszać boczek aż rumiane i chrupiące, o 5 protokół. Wyrzucić wszystkie, z wyjątkiem 1 łyżki kapieli z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodaj cebulę i czosnek do boczku; często mieszaj, aż cebula zacznie brązowieć, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
9
Dodać bulion i wino; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Wlać mieszankę cebuli i bulionu do powolnego gotowania z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
11
Dodać pomidora, posiekany tymianek, pieprz i liść laurowy; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
12
Ułóż kawałki kaczki na fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Cała KaczkaCała Kaczka
13
Przykryć i gotować, aż fasola i kaczka są bardzo delikatne do gryzienia, 5 do 6 godzin na niskim poziomie, 4 do 5 godzin na wysokim. Jeśli jest więcej cieczy niż pożądane, odkryć powolne kuchenka, włączyć ciepło do wysokiej, i gotować na wolnym ogniu, aby skoncentrować mieszaninę, do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Cała KaczkaCała Kaczka
14
Wymieszać plastry kiełbasy w cassoulet i gotować, aż gorące, 5 do 10 protokół. Kadzi cassoulet do misek, posypać równo skwarkami kaczki, i udekorować gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
15
Skwarki kaczki. Pokroić zarezerwowaną skórę kaczki (patrz poprzedni) na kawałki 1/4 cala. W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, często mieszaj skórę, aż będzie chrupiąca i złota, 5 do 8 minut. Łyżką szczelinową przełożyć na ręczniki, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
16
Posypać solą. Gdy ostygnie, owinąć hermetycznie; schłodzić do 1 dnia. Sprawia, że 1/3 do 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia41
Magazyn