Confit Duck Leg Pozole
Confit duck Leg Pozole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 580 kalorii, 52g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ancho chile, confit duck leg, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Confit Z Kaczki, Kaczka Confit, oraz Co To Jest Duck Confit dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń skórę z nogi kaczki i pokrój skórę na kawałki 1/4 cala. Gotować skórę w 1-do 1 1/2-quart ciężki rondel na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz jest renderowany i skóra jest złotobrązowy, 8 do 12 minut.
Skórę kaczki przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć i doprawić solą.
Wylać i wyrzucić tłuszcz z rondla (lub rezerwy do innego użycia), a następnie wytrzeć patelnię do czysta i odstawić.
Podczas gdy skóra gotuje, usuń mięso kaczki z kości, zachowując kości i drobno rozdrobnić.
Toast chile w suchym rondlu na umiarkowanym ogniu, obracając szczypcami, aż pachnące i giętkie, o 2 protokół, a następnie przenieść do miski. Przykryć chile wrzącą gorącą wodą i namoczyć, aż zmiękną, o 20 protokół.
Odcedzić chile i przenieść do blendera.
Podczas Chile moczy, dodać cebulę i czosnek do suchego rondla i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, 2 do 3 protokół.
Dodaj wodę, oregano, miód, kminek i zarezerwowane kości i gotuj na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut. Odrzuć kości.
Mieszanka bulionu z zmiękczonym chile i 1/4 łyżeczki soli w blenderze do bardzo gładkiej (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów).
Przełożyć purée do rondla.
Dodaj hominy i rozdrobnione mięso kaczki i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, 10 minut. Wymieszaj kolendrę i sól do smaku, a następnie podawaj posypane skórką z kaczki.
* Dostępne w sklepach mięsnych, niektórych supermarketach i D ' Artagnan (800-327-8246).
** Dostępne na rynkach Latino, wielu supermarketach i Chile dzisiaj-Hot Tamale (800-468-7377).