Concord Grape Pie I

Concord Grape Pie I
Concord Grape Pie I jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka soli, winogron concord, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Concord Grape Pie, Concord Grape Pie, oraz Concord Dżem Winogronowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umyć winogrona i usunąć skórki. Uratuj skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
2
Umieścić miąższ winogron w dużym rondlu; rozgnieść kilka na dnie, aby uwolnić sok. Gotować na średnim ogniu, aż winogrona do całkowitego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Usuń miąższ z ognia i naciśnij przez młyn spożywczy, aby usunąć nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
4
Połączyć miąższ i skórki w dużej misce. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
W osobnej misce wymieszaj cukier, mąkę i sól. Wymieszać z mieszaniną winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
WinogronaWinogrona
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Nadzienie wlać do skorupy ciasta i doprawić masłem lub margaryną. Przykryć drugą skorupą ciasta. Krawędzie flet i wyciąć małe szczeliny w górnej skorupie, aby para mogła uciec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 45 do 50 minut, lub aż skorupa będzie brązowa, a sok zacznie pęcherzykować przez szczeliny w górnej skorupie. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn