Concord Grape Pie I
Concord Grape Pie I jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka soli, winogron concord, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Concord Grape Pie, Concord Grape Pie, oraz Concord Dżem Winogronowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć winogrona i usunąć skórki. Uratuj skóry.
Umieścić miąższ winogron w dużym rondlu; rozgnieść kilka na dnie, aby uwolnić sok. Gotować na średnim ogniu, aż winogrona do całkowitego wrzenia.
Usuń miąższ z ognia i naciśnij przez młyn spożywczy, aby usunąć nasiona.
Połączyć miąższ i skórki w dużej misce. Wymieszać z sokiem z cytryny.
W osobnej misce wymieszaj cukier, mąkę i sól. Wymieszać z mieszaniną winogron.
Nadzienie wlać do skorupy ciasta i doprawić masłem lub margaryną. Przykryć drugą skorupą ciasta. Krawędzie flet i wyciąć małe szczeliny w górnej skorupie, aby para mogła uciec.
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 45 do 50 minut, lub aż skorupa będzie brązowa, a sok zacznie pęcherzykować przez szczeliny w górnej skorupie. Super.