Colonial Brown Bread

Colonial Brown Bread
Colonial Brown Bread może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru chleba. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 306 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, brązowy cukier, maślanka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Colonial Nadziewane francuskie tosty z Colonial Pancake House, Kolonialny Chleb Owsiany, oraz Chleb Drożdżowy Kolonialny.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj dwie patelnie bochenkowe 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszaj mąkę pszenną, mąkę uniwersalną, brązowy cukier, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać maślankę i mieszać, aż cała sucha mieszanina zostanie wchłonięta. Podziel ciasto równomiernie między przygotowane Patelnie bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony w koronkę bochenka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
5
Podawać na ciepło. Resztki chleba należy przechowywać w lodówce. Dobrze się nagrzewa.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn