Coleslaw Cilantro-Lime

Coleslaw Cilantro-Lime
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Kolendra-Limonka colesław może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 73 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos chili, czosnek, majonez, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Cilantro Lime Coleslaw, Lime Cilantro Coleslaw, oraz Cilantro Lime Coleslaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić majonez, skórkę z limonki, sok z limonki, ocet ryżowy, czosnek, słodki sos chili i cukier, mieszając w celu rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodki Sos ChiliSłodki Sos Chili
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MajonezMajonez
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
CzosnekCzosnek
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszać kolendrę i czerwoną cebulę do dressingu. Mieszaj kapustę w mieszaninie dressingowej, około 1 szklanki na raz, aż cała kapusta zostanie pokryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
KolendraKolendra
KapustaKapusta
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia1
Magazyn