Cola-Marynowany Stek Z Flanki
Marynowany stek z flanki coli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 290 kalorii, 25g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.89 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz stek z flanki wołowej, ostry sos, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć colę można śledzić to danie główne z Cherry Coke Float Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Marynowany Stek Z Flanki, Marynowany Stek Z Flanki, oraz Marynowany Stek Z Flanki.
Instrukcje
Ostrym nożem lekko przebij obie strony steka w krzyżowy wzór.
Umieść stek w dużej torbie z zamkiem błyskawicznym.
W średniej misce połącz sos teriyaki, colę, cebulę, czosnek, ocet, olej i ostry sos, dobrze ubijając, aby połączyć. Rezerwa 1/2 szklanki marynaty.
Pozostałą marynatę polać stekiem w woreczku ziplock, zamknąć woreczek i kilka razy obrócić, aby dokładnie pokryć. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Rozgrzej brojlery i umieść stojak 3 cale od źródła ciepła.
Niech stek i marynata siedzieć w temperaturze pokojowej przez 15 minut.
Wyjąć stek z worka; wyrzucić nadmiar marynaty. Doprawić stek z obu stron solą i pieprzem.
Umieść stek na patelni brojlerów i broil przez 6 minut. Stek skręcić, szczotkować z zarezerwowanej marynaty i broil na 6 minut dłużej (dla średnio rzadkie).
Wyjmij stek na deskę do krojenia, namiot z folią, aby utrzymać ciepło i pozostaw na 10 minut. Stek pokroić w cienkie plasterki i podawać.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować wina rezerwowego Zdobywcy Złotego Medalu Albertiny Merlot Lorilai. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
![Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.